REGULAMENT DE ACCESARE A SERVICIILOR EXPERT TEAM DE CATRE MEMBRII FONSS

 
 1. Sunt supuse acestui regulament serviciile din pachetul gratuit și serviciile subvenționate pentru ONG-urilor membre FONSS, ce pot fi realizate de Expert Team datorită finanțării prin proiectul Vocea ONG.
 2. Serviciile la care se poate aplica pentru gratuitate sunt:
  • Servicii de contabilitate și consultanță financiară
  • Servicii comunicare, PR și marketing socialâ
  • Expertiză juridică și asistență în lobby și advocacy
 
 1. Subvenționarea se poate aplica pentru toate serviciile Expert Team, conform deciziei Consiliului Director.
 2. Accesarea acestor servicii de către membrii FONSS se va face în ordinea înregistrării solicitărilor.
 3. O organizație nu poate solicita mai mult de 50 de ore de gratuitate per total, de la Expert Tem si cel mult 32 de ore/serviciu gratuit Expert Team.
 4. Solicitarea de servicii se face prin completarea unui formular accesibil pe fonss.ro și trimiterea lui pe adresa mihaela.olteanu@fonss.ro .
 5. Organizația care a beneficiat de maximum de ore de gratuitate, dar solicită mai multe ore de asistentă, poate de beneficia de discount de fidelitate (între 10 și 50%, în funcție de valoarea comenzii).
 6. Discount-ul de fidelitate Expert Team se poate oferi pentru un numar nelimitat de contracte.
 7. La primirea solicitării, se va expedia un număr de înregistrare al cererii (care va fi și număr de ordine) după care vor stabili detaliile contractului de servicii.
 8. După încheierea contractului se va lansa comanda, termenul fiind negociat între client și furnizor.
 9. În situația în care solicitantul- membru FONSS dorește contractarea Expert Team pentru mai mult de 50 de ore, va intra cu prioritate în rândul clienților care pot avea reducere, fiindu-i aplicat un discont între 10% și 50% din tariful pentru serviciile furnizate, în funcție de amploarea contractului. Acest discount se va negocia direct cu reprezentantul Expert Team.
 10. În toate situațiile în care membru FONSS primește un serviciu gratuit/subvenționat, va fi obligat să mentioneze pe site-ul sau și pe conturile de pe rețelele de socializare/materialele de promovare aferente serviciului prestat, ”Realizat prin contract gratuit/subvenționat executat de Expert Team, întreprindere socială a FONSS”.
 
Prezentul regulament este valabil pănă la data de 15 noiembrie 2017 și poate fi prelungit doar prin voința membrilor CD al FONSS.

FONSS - Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale

Proiectul “Vocea ONG” este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul “Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană Extinsă”

Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian
Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de FONSS

Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elveţiano-Român, vă invităm să vizitaţi www.swiss-contribution.ro şi www.swiss-contribution.admin.ch/romania

.